РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Новата местна власт в община Дряново встъпи в длъжност

Избраният на първи тур кмет на Община Дряново Трифон Панчев днес официално встъпи в длъжност. Заедно с него, кметовете на кметствата в общината и общинските съветници положиха клетва на свиканата от областния управител Мария Башева първа сесия на Общински съвет – Дряново.
„Днес Вие поемате управлението на Община Дряново.
Уважаеми господин Панчев, резултатът от местните избори е атестация за Вашата работа през изминалите четири години.", каза областният управител и призова новоизбраните кмет, кметове на кметства и общински съветници да следват завета на своя съгражданин Колю Фичето: "Градете повече мостове, дето да ви събират, а не дувари, за да ви разделят".
Председателят на ОИК Дряново Христина Петкова прикани съветниците и кметовете да си припомнят клетвата, която днес положиха при вземането на трудните решения.
Кметът Трифон Панчев благодари за гласуваното доверие и обясни, че ще приема всякакви градивни идеи за развитието на Дряново, като подчерта, че за него всеки работен ден е приемен, а кабинетът му е отворен за гражданите.
В края на първото редовно заседание, председателствано от Антоанета Ставрева, Тодор Георгиев беше избран за Председател на Общински съвет – Дряново.

 

 399791953_732042235618407_1310178967803349609_n.jpg