РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

Google и SoftUni Digital ви канят на безплатно дигитално обучание „Дигитален гараж“

На 24 юли в Ритуалната зала на Община Габрово от 17:30 часа до 19:00 часа ще се проведе семинар и индивидуално обучение с фокус върху възможностите, които дигиталният свят предоставя. Трейнърите ще обучават представители на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж. Или иначе казано може да научите как да разраствате бизнеса си онлайн, следвайки собственото си темпо чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията на Google стартира в България през май 2018 и ще продължи до края на 2018 г.

Платформата „Дигитален гараж“ е one-stop shop, където потребителите могат да се възползват от безплатни уроци за всичко – от това как се изгражда присъствие онлайн, до маркетинг в социалните медии или използване на възможностите на мобилните телефони за привличане на повече клиенти, както и много повече. Те могат да избират темите, за които искат да научат още, или да завършат целия онлайн курс и да получат сертификат от Google и IAB Europe.

Ако се питате защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси ето няколко статистически факта, които биха могли да ви насочат към отговора.

· 70% от хората в България използват интернет за лични цели

· 55 % от хората в България използват смартфон

· 48 % от хората в България, които изпалзват интернет, пазаруват онлайн

· 56% от хората в България, които ползват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка

Ако считате, че семинарът ще бъде полезен за вас и вашата фирма заповядайте на 24 юли от от 17.30 до 19.00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово