РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Габрово

В Международния ден на куклените театри заместник областният управител поздрави екипа на Държавен куклен театър Габрово от името на областния управител и от свое име.
Тя връчи на директора на ДКТ- Габрово Алфидин Ахмедов поздравителен адрес от Мария Башева- Венкова, който гласи: " Кукленият театър в Габрово забавлява и възпитава десетки поколения в нашата област. Вашето изкуство превежда на езика на децата поучителни r развлекателни истории, повежда ги по пътеките на непознатото, като събужда любопитството и въображението им.
Бих искала да изкажа своята благодарност на Вас и Вашия екип за професионализма и любовта, с които пазите жив духа на кукленото изкуство през годините.
Признателна съм Ви и за трайното партньорство, което се установи между Държавен куклен театър и Областна администрация- Габрово, и намери своето отражение в множество реализирани общи инициативи в името най-голямото ни богатство- децата.
Пожелавам Ви здраве, благоденствие, творческа енергия и още много постановки, които да радват малчуганите из цялата страна!“

 

434044955 813348040821159 204757432989462810 n